5 Shenja që Biznesi juaj ka nevojë për një Website

  • Home |
  • 5 Shenja që Biznesi juaj ka nevojë për një Website

1. Biznesi juaj ekziston në 2018.
Interneti është vendi ku një pjesë e madhe e njerëzve marrin vendime blerjeje kohët e sotme, dhe jo vetëm kur bëhet fjalë për artikujt që mund të blini në internet. 81% e blerësve bëjnë kërkime online para se të blejnë diçka.

Nëse i shisni një produkt apo shërbim, vendi i parë që shumica e njerëzve shkojnë për të kërkuar atë që shisni është interneti. Sa klientë keni humbur, për arsye se biznesi juaj nuk gjendej në internet?

2. Një klient ju pyet se ku mund t’ju gjejë në internet.
Klientët presin që çdo kompani me të cilën bëjnë biznes do të ketë një prani online. Edhe në qoftë se ata tashmë dinë për kompaninë tuaj, një faqe interneti është mënyra më e lehtë për të kërkuar adresën tuaj para se të shkojë në dyqan, ose të kontrollojë dy herë orët e hapjes apo mbylljes së biznesit.

Konsumatorët sot nuk duan të marrin një telefon për të gjetur atë informacion për këtë çështje. Ndërsa ju mund të listoni disa nga ato informacione në faqet si Yelp ose në listën tuaj të biznesit të Google, klientët kanë më shumë besim se ata mund të besojnë atë që po shohin në faqen tuaj të biznesit.

3. Ju vazhdoni të lexoni për taktikat e marketingut vetëm në internet.
Nëse kaloni kohë në të gjitha artikujt e leximit për sipërmarrësit dhe pronarët e bizneseve, keni parë shumë fjalë për vlerën e marketingut të mediave sociale, marketingut të përmbajtjes dhe SEO. Këto mund të jenë të gjitha taktikat që konkurrentët tuaj ndoshta po përfitojnë ndaj duhet ta provoni dhe ju.

4. Ti e kupton kur nipërit dhe mbesat tuaja nuk e mendojnë se biznesi juaj ekziston me të vërtetë.
Fëmijët na tregojnë se ku shkon e ardhmja. Nëse brezi më i ri i familjes suaj mendon se është e çuditshme që biznesi juaj nuk ka një faqe interneti, duhet të pranoni se ata thjeshtë kanë të drejtë.

5. Ti e kupton se nuk dëshiron të ngelesh mbrapa me kohën.
Sa më gjatë që të mbash, aq më i padukshëm je për klientët potencialë. Edhe klientët e kaluar mund të pyesin veten nëse keni dalë nga biznesi në qoftë se ata nuk mund të gjejnë një faqe interneti gjatë kërkimeve të tyre. Nëse nuk e keni një, duket joprofesionale dhe do të thotë që njerëzit kanë më pak gjasa të të marrin seriozisht.