Kontabilitet

Nënshkrimi i pasqyrave financiare nga Kontabilisti i Certifikuar është siguri në vete për biznesin tuaj!

Financa

Me profesionistët me përvojë të dëshmuar, ne jemi gati për të bashkëpunuar me ju!

Online Marketing

RoAl Consulting për punën e Marketingut, brenda vetes ka profesionistët e dëshmuar!

No alt text
Rreth Nesh

Jemi zgjidhje për Biznesin tuaj

Eja në Roal Consulting dhe përfito sherbime të përshtatura sipas nevojave të biznesit tënd, me kushte të favorshme

THIRR 24/7. Ne mund të përgjigjemi për të gjitha pyetjet tuaja.

+383 49 200 454

Shërbimet

Çfarë Ne ofrojmë për ju

Corporate Finance

Corporate Finance

Our management consulting services focus on our clients.

Services Details
Advance Analytics

Advance Analytics

Our management consulting services focus on our clients.

Services Details
Digital Strategy

Digital Strategy

Our management consulting services focus on our clients.

Services Details
Ide për transformimin e biznesit që transformojnë tërësisht një kompani në një makinë të vajosur mirë Bëni një kërkesë
Experts

Shtëpia jonë e RoAl Consultingut

CEO në RoAl Consulting

Blerta Gashi Nuredini

Acconting

Edita Gashi

Sales Manager

Arber Nuridini

Webmaster

Kushtrim Guraj

Ju mund të bëni një kërkesë për t'u bashkuar me ekipin tonë

Artikuj të rëndesishem

Blog dhe njohuri të kompanisë