Blog

5 Shenja që Biznesi juaj ka nevojë për një Website

1. Biznesi juaj ekziston në 2018. Interneti është vendi ku një pjesë e madhe e njerëzve marrin vendime blerjeje kohët e sotme, dhe jo vetëm kur bëhet fjalë për artikujt që mund të blini në internet. 81% e blerësve bëjnë kërkime online para se të blejnë diçka. Nëse i shisni një produkt apo shërbim, vendi i parë […]

Çfarë është një domain?

Një emër domain është ajo çfarë ne shkruajmë në browser për të hapur një faqe interneti. Përkufizimi i domain-it është një emër unik që identifikon një faqe në internet. Për shembull, emri i domain i WebHost është https://www.webhost.al. Ndërsa emri i domain-it për këtë faqe në internet është https://webhostblog.al/. Emrat e domain-eve për një faqe interneti janë […]

Si të fillojmë një biznes online nga shtëpia?

Dikur, fillimi i një biznesi përfshinte aksione, punonjës si dhe marrje me qera të ambjenteve të ndryshme. E gjitha kjo ka ndryshuar falë Internetit. Gjithnjë e më shumë biznese të bazuara në shtëpi po shfaqen. Për të filluar biznesin tuaj të bazuar në shtëpi, ky artikull ju ndihmon për çdo hap nga krijimi i një […]